Vaginalni krouzek

Dobry den, chtela bych se zeptat jestli je pravda, ze pri uzivani vaginalniho krouzku je nizsi riziko zilni trombozy(mam pro ni geneticke predpoklady) ale jestli neni nijak snizena i spolehlivost, predem dekuji.

Odpověď odborníka:

Výrobce jasně udává neužívejte když Máte, nebo jste v minulosti měla, krevní sraženinu (trombózu) v žilách dolních končetin, plících (embolie) nebo jiných orgánech. • Máte, nebo jste v minulosti měla, srdeční záchvat nebo cévní mozkovou příhodu (mrtvici) nebo máte (nebo jste někdy měla) příznaky, které mohou být známkou srdečního záchvatu (jako je angina pectoris nebo těžká bolest na prsou) nebo mrtvice (jako je transitorní ischemická ataka (TIA); lehká mrtvice bez následných dopadů). Je to jen jiná cesta jak se hormony do organizmu dostanou,ale risiko je stejné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: