Vaginální kroužek a používání čípků

Dobrý den, měla bych dotaz. Dnes začínám poprvé užívat vaginalní krouzek. Občas používám jako prevenci i čípky na udržování správné poševní mikroflóry Fermalac. Chci se zeptat, zda je mohu užívat i v případě používání vaginalního kroužku. Zda čípky nemohou narušit účinek antikoncepce. Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Fermalac nenaruší účinek NuvaRingu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: