Vaginální mykóza

Dobrý den, před týdnem jsem byla na gynekologii kde mi doktorka řekla, že mám zánět a nejspíš streptokok. Nasadila mi prášky Macmiror complex 500. Za týden jsem volala na výsledky, ve kterých vyšlo, že mi nalezly plíseň. Předpokládám že to bude vaginální mykóza. Chtěla bych se zeptat, jak dlouho se léčí a jestli mi ty prášky ktere jsem brala mohly nějak pomoci nebo jsem je brala zbytečně. A poslední dotaz, jak je to během léčby s pohlavním stykem. Děkuji mnohokrát

Odpověď odborníka:

Dobrý den macmiror kryje i mykotický zánět, je možné že již nedostanete další terapii. během vaginální terapie styk nedoporučuji. pokud jste dostala prášky, tak dělejte co je vám příjemné

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: