Vaginální mykóza

Dobrý den, před týdnem a půl jsem začala pociťovat svědění v intimních partiích a ve výtoku se objevilo pár malinkých hrudek (jak tvaroh). Zašla jsem do lékárny, kde mi byl dán lék candibene, který se aplikuje tři dny přímo do pochvy. Lék jsem tři dny aplikovala a všechny přínaky zmizely. Nyní mě ovšem začaly bolet záda v dolní části (cca na úrovni ledvin). Může to znamenat, že mykóza není dostatečně vyléčená? Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, souvislost s mykozou je nepravděpodobná. Pravděpodobně se bude jednat o potíže s páteří ev.ledvinného charakteru. Navštivte obvodního lékaře.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Zničený chrup jako následek nedostatečné výživy
Články: Zničený chrup jako následek nedostatečné výživy
Nadbytečné kilogramy trápí...
Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Revma lze ovlivnit i výběrem stravy
Články: Revma lze ovlivnit i výběrem stravy
Revmatoidní artritida umí...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: