Vaginální mykóza - zavedení canesten gyn 1

Dobrý den, vcera jsem si vzala Canesten gyn 1 den, protoze jsem mela priznaky vaginalni mykozy, pres noc nic, ani druhy den dopoledne, az odpoledne jsem na kalhotkach mela rozdrobenou tabletu, jež jsem zavedla den předtím. A takhle se to opakuje, vzdy kousek na kalhotkach... Tak se chci zeptat, zda to je normalni? Dekuji, Tereza

Odpověď odborníka:

Je to normální, nemusíte se znepokojovat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: