Vaginální ultrazvuk časné fázi těhotenství

Dobrý den. Ráda bych vás poprosila o radu pro kamarádku. Na začátku těhotenství, když ještě netušila ,že je v jiném stavu byla na prohlídce u gynekologa. Dělal jí vag. ultrazvuk. Teď se bojí zda ultrazvuk nebude mít neg. vliv na dítě, když byla tak týden až deset dní těhotná. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vaginální ultrazvuk nemá žádný negativní vliv na plod a dokonce se využívá k časné diagnostice těhotenství.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: