Vagináůlní mykózy

Dobrý den. Během tohoto půlroku jsem 2 krát trpěla vaginální mykozou. Asi 14 dní po jedné mykóze se mi opět zdálo, že mám nějaký zánět, tak jsem navštívila gynekologa. Ten mi řekl, že to mykoza není, že mám ale zásadité pH v pochvě. Dal mi na to gel- vitagyn C.Řekl mi, že postačí půl ampulky jednou za 14 dní a mělo by se pH vyrovnat. Avšak už dva kdy po aplikaci gelu mám pořád pocit, že mám vážně zase tu mykozu. Cítím svědění,trochu výtok(drobné hrudky) pálení, i při močení, už nevím co mám dělat...Partnera mám stáleho 1 rok. Jako prevenci proti mykózam beru BIOLIC STRONG. Nevím co mi je a co mám dělat, poraďte prosím...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Fany! Obávám se, že na dálku Vám v tomto radit nemohu. Absolutní nezbytností je prohlédnout Vás a promluvit s Vámi. Musím Vás odeslat zpět k Vašemu gynekologovi...

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: