Váha plodu

Dobrý den, je možné, aby dítě za 2 týdny nepřibralo na váze, když v 35+3 váha byla 2520 g ( měřeno u mého gynekologa) což mělo být docela velké a v 37+3 mělo uplně stejnou váhu? (měřeno v nemocnici, kde budu rodit) Může to být rozdílným měřením? Jiná ruka, jiný ultrazvuk.....Trochu mě to zaskočilo, protože děťátko mělo podle měření vždy trochu více než průměr. Děkuji

Odpověď odborníka:

Na vaši otázku nelze odpovědět,ale spíše bych se přikláněl k druhé možnosti. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: