Vaječníky

Dobrý den chci se zeptat já měla cisarak a občas mě bolí vaječníky už 18 měsíců jestli je nemam víc citlivější a jestli to nevadí dalšímu otěhotnění

Odpověď odborníka:

Každá bolest v podbřišku nemusí být vaječníky je potřeba vyšetření včetně ultrazvuku zatím nevidím důvod proč by to mělo bránit otěhotnění. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: