Vajecniky

chtela sem se zeptat mam podvazane vaječniky je možne vratit do normalu a znovu otehotnet?

Odpověď odborníka:

Nemáte jistě podvázané vaječníky ale vejcovody, theoreticky je možné mikrochirurgicky se pokusit obnovit průsvit,ale pravděpodobnost úspěchu není velká a otázka je zda by tento výkon hradila zdravotní pojištovna

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: