Valproat chrono sandoz

Dobrý den, beru VALPROAT CHRONO SANDOZ každý den jako prevenci migreny, zajímalo by mě jestli tím nesnižuji spolehlivost antikoncepce Lindynette20, popřípadě jestli mohu brát oba prášky najednou. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Při užívání tohoto léku učinek antikoncepce není snížen a můžete ji brát tak jak jste zvyklá. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: