Varazky

Dobry den neutale pozorujem na svojim penise nejake vyrazky raz zmyznu potom sa objavia nemoze sa jednat o priznak nejakej pohlavnej pri najhorsom hiv ??choroby nakolko som mal nechraneny pohlavny stik pred 9 tyzdnami alebo je to normelny prejav

Odpověď odborníka:

Podle fotografie nejde o nic dramatického, mohou to být jen podrážděné mazové žlázky, pokud spontánně mizí, nemusíte se znepokojovat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: