Varikokela

Omlouvam se že přesto píší znovu, ale po přečtení více o varikokele mě to trošku zarazilo. Nevím jaký máte pořádek v příspěvcích, ale v minulém příspěvků jsem prakticky popisoval tahavou bolest levého varlete, toho co ho jakoby drží... No tak u urologa před léčbou hydrokely jsem byl na ultrazvuku 3x a nikdy nic neřekl o něčem takovém. V nemocnici před operací jsem si na bolest ztěžoval a pán doktor mi varle prohlídky opět ultrazvukem kdy předtím přímo řekl že to může být varikokela. Nic neviděl, tak nevim co teď mám dělat. Bolest je jen při ležení, jakoby tam pod šourkem na začátku varlat, a jak zde již někdo zmiňoval tak tam cítím jakoby se to špatně prokrvovalo, nebo srdeční tep. Viditelného ani hmatatelneho tam nemám nic, jen zrejme zilku ,rovnou, ktera je pravdepodobne normalni. Jelikož jsem se právě z operace vrátil a 4x a víc mě prohlédli, tak by mě to nemálo naštvalo >(. Co se operace týče, bolest po zákroku je spíše mala nebo střední ? Popř srovnatelna s v. Kylou? Ještě jednou se omlouvam. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Vnímání bolesti je individuální. Nemůžete hodnotit výsledek operace čerstvě po ní, když nedošlo ještě ke zhojení. Znovu opakuji, že to musíte nechat zhojit a neprosahávat! Trvající potíže řešte s lékařem na pooperační prohlídce

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x