Varikokela

Dobry den jaka je pravdepodobnosť ze se varkokela vratí po operaci kdyš budú odstraneni nebo prerušení všechny pistižene žily ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pane Lukáši, při řádně provedené operaci je riziko znovuobjevení malé. S ohledem na Vaše předchozí dotazy bych si dovolil Vám doporučit, abyste své otázky směřoval prvotně k lékaři, se kterým problém varikokély osobně řešíte (předpokládám, že nějaký takový je), internetová poradna rozhodně nemůže posloužit jako náhrada lékařské konsultace...

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x