Varikokela

Ješte bych se chtel zeptat zdali budu moct nekolik mesicu po operacii varikokely moct vykonávať silovej trénink nebo me to bude nejak obmedzovať

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete po rekonvalescenci cvičit. Ale posilování je jedním z rizikových faktorů pro vznik varikokély

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: