Varikokela

dobrý den dá se nejak zvýšit TST aj kdyš mám varikokelu ? nebo aspon neco udelať aby se moc neznížil ked mám varicocelu ?:/

Odpověď odborníka:

Dobrý den, varikokéla může snížit hladinu testosteronu jen výjimečně. Pokud dochází k nějakému poškození funkce varlete, tak by se měla varikokéla operovat

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: