Varikokéla

Dobrý den. Nahmatal jsem na varleti přes celou jeho délku jakoby žilku o průměru cca 1 mm. Nahmatat lze pouze ve stoje. Předpokládám, že to bude asi velmi malá varikokéla a nemusím se příliš znepokojovat, pokud se nezhorší.. ,? K urologovi se dostanu za dva týdny, tak se ptám tady.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nemáte bolesti nebo potíže s plodností, tak se nemusíte znepokojovat hmatnou žílou

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: