Varikokéla

Dobrý denchtěl bych se vás zeptat:Měl sem nádor varlat klasický seminom st.II.a.varle bylo oderáno a 4 cykly chemo.N adruhém varleti mám varikokélu,lékaři říkají že se sní zatím nic dělat nebude ani nějak nevadí.Chtělbych se vás zeptat jestli může souviset stím nádorem a jestli nejní nebezpečná jestli je od toho nádoru.Aještě bych se chtěl zeptat jestli mohu tahat těžší věci kvůli jizvě co mám v třísle byla provedena v dubnu 2009 a je hezky zahojená.Děkuji vám za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Josefe! Varikokéla s nádorem nejspíš žádnou souvislost nemá. Těžké věci po operaci - tam bez prohlídky netuším. Pokud se cítíte zdráv, jizva už nikde nebolí a netáhne a hojení probíhalo bez potíží, pak si myslím, že už jste zcela v pořádku a bez omezení. Za tento závěr ale nemohu ručit dokud Vás neuvidím, nevyštetřím a nepohovořím s Vámi.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Magický cholesterol – víte, kolik je ho ve vaší krvi?
Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Články: Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Bolest je často chápána...
Orgasmus u ženy
Články: Orgasmus u ženy
Příčin, které způsobují, že...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina žaludku – i zde je cílená léčba užitečná
Články: Rakovina žaludku – i zde je cílená léčba užitečná
Přestože se výskyt rakoviny...
Změkčení stolice přináší úlevu od bolesti
Články: Změkčení stolice přináší úlevu od bolesti
Pacienty s hemoroidy a...
Krevní obraz
Články: Krevní obraz
Krevní obraz je laboratorní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: