Varikokéla

Dobrý den,nezlobte se měl bych otázku.Přišel jsem o jedno varle a na druhém mám varikokélu.Mám zaměstnání jako řidič kamionu a zase začínám jezdit.Chtěl bych se vás zeptat,jestli to ježdění nějak nemůže uškodit,nebo jestli to nemůže ještě nějak něco udělat s tou varikokélou.Jestli to nejní nebezpečné nějak na tu varikokélu?děkuji za odpověď.Josef

Odpověď odborníka:

Dobrý den, trvalý tlak na varle, obzvláště pokud máte vyhřívanou sedačku může negativně ovlivnit pozdější plodnost. Doporučoval bych proto konzultaci přímo s urologem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: