Varikokéla 3 roky po operaci

Dobrý den, jsem 3 roky po mikrochirugické operaci levostranné varikokély. Myslel jsem si že po operaci mi časem zmizí pletenec žil nad levým varletem, který byl také hlavním důvodem proč jsem šel na operaci. Nicméně pletenec žil nad levým varletem zůstal stejnej beze změny. Znamená to že u operace nebyla přerušena žíla která varikokélu v mém případě způsobuje ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobně nebyly přerušeny všechny žíly a některé okliky zůstaly. Mohly se však i vytvořit znovu

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: