Varikokéla

Dobrý den , omluvte mě za mé časté dotazy , ale ještě bych se chtěl zeptat , jestli s varikokélou mohu prožít celý život bez potíží , nebo je zhoršování prostě nevyhnutelné ... ? . Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Je pravděpodobnější, že se bude varikokéla zvětšovat. I tak Vás ale nemusí začít obtěžovat příznaky. Obtíže s ní spojené tedy nejsou nevyhnutelné - bolesti, porucha plodnosti.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: