Varikokela

Chtěl bych se zeptat na to, jestli ma na plodnost vliv to, jestli půjdu na operaci například pul roku po objeveni varikokely nebo třeba 2 roky po? Zkratka vadí oddalování operace varikokely? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Varikokéla nemá až tak silný vliv na plodnost, že by cca rok odkladu v operaci vadil

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: