Varikokéla

Je mi 17 let. Byla mi diagnostikována varikokéla na levém varleti, zatím jsem nebyl operovaný. Ale nedávno jsem si nahmatal na postiženém varleti nepravidelnou bulku. Trochu pobolívá na pohmat. Ještě před tím než jsem si jí nahmatal jsem byl dvakrát na ultrazvuku a nic mi nenašli. Jde o to že už jsem tam byl několikrát a nechci tam chodit kvuli každé maličkosti. A proto se ptám jestli to nějak souvisí s varikokélou nebo bych měl raději navštívit lékaře znovu.

Odpověď odborníka:

Vážený Víťo, varikokéla může někdy imponovat pohmatem jako bulka. Pokud má útvar přímo souvislost s varletem, tak je potřeba vyšetření určitě

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Tento nejčastější typ náhlé...
Jizva po operaci srdce může být i nenápadná
Články: Jizva po operaci srdce může být i nenápadná
Člověk je po takovém...
Vánoční hody pro zdravá játra
Články: Vánoční hody pro zdravá játra
Můj kamarád (nikoli žertem...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Články: Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Kýly patří k nejčastějším...
Růstové grafy ukážou
Články: Růstové grafy ukážou "budoucnost"
Růst a jeho sledování patří...
Menší výška dítěte nemusí hned znamenat poruchu růstu
Články: Menší výška dítěte nemusí hned znamenat poruchu růstu
S narozením dítěte se od...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x