Varikokéla ll.stupně

Dobrý den, urolog mi stanovil diagnozu, že mám varikokélu II. stupně na levém varleti. Varle mě nebolí, je menší a prý se nadále zmenšovat bude díky varikokéle a je citlivější než pravé. Urolog mi doporučil operaci. Je nutné ji podstupovat, když mě varle nebolí? Je lepší podstoupit operativní zákrok řezem přes třísla nebo laparoskopicky. Děkuji za rychlou odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spíše bych doporučoval vzhledem k případným komplikacím operaci podstoupit. Zda klasickou nebo laparoskopickou je k diskuzi s ošetřujcím lékařem, který zná Váš přesný zdravotní stav. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: