Varikokéla oboustraná

Mám oboustranou varikokelu již řadu let. Na urologii již docází. Chci ze zeptat jestli do budoucna mohou varikokeli ovlivnit erekci či ejakulaci. Momentálně mě pobolívají třísla a podbřišek. Můž e to být vlivem zvětšujících se varikokel. Někdy mám i tlak v pravém varleti a po promačkání se mi uleví. Je mi 39 a děti již mám. Mám to řešit operativně. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Příznak mohou být od vyrikokély. Určitě byste měl onemocnění řešit, pokud plánujete potomstvo. Dále v případě bolestí. Na erekci a ejakulaci vliv nemá

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Evokované potenciály
Články: Evokované potenciály
Evokované potenciály (EP...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: