Variokokéla

Dobry den dnes sem byl u lékae a byl mi zjsite svazek zil, cca 2,5 mm doktor rekl ze by to bez ultrzvuku nenasel, ze je to nepatrne, mozn ajen nejaky naznak Varikokely, muzete mi rict o tom vice?, zajima me moje plodnost, zda sem plodny a zda po operaci kdybych sel, tak jestli bych byl plodn ynebo ne?? dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, varikoléla by Vaši plodnost ovlivńovat neměla, jedná se pouze jo jakési zbytnění žil ve vašm souru, tedy ani operace by plodnost ovlnit neměla.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Meningitidy
Články: Meningitidy
Při meningitidách bývají...
S Nutridrinkem připravíte zdravou snídani během několika minut
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Sklivcové zákalky jsou neškodné, ale dokážou pěkně potrápit
Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Články: Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Bolest v zádech nebo boku...
Osteoporóza může ohrožovat i mladé lidi
Články: Osteoporóza může ohrožovat i mladé lidi
Většina lidí má osteoporózu...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: