Varlata

Dorý den , prosím Vás pri kontrole varlat sem si nahmatal na pravém varlati maličký kopček ktorý je asi vo velikosti špendlikové hlavičky.Bojim se že by to mohol být nádor! Ale inak nemám žádne ine problemy ktore se spojují s nádorem. Prosim poradte. Ďakujem!!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to co jste si nahmatal, je velmi malé, o nádor se jednat nutně nemusí. Bohužel stoprocentně to vyloučit nejde, takže vám doporučuji navštívit urologa. Nejspíše vám bude provedeno ultrazvukové vyšertření varlete. Vždy je lepší navštívit lékaře všas, protože v časných stadiích je případné onemocnění lépe léčitelné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: