Varlata a reakce na duomox 1000

Dobrý den, jsem tady na stránce poprvé a budu velice rád za názor. Chci se zeptat zda bolestivost varlete, střídavě levého a pravého, mohl způsobit Duomox 1000. Varle jsou bolestivá na otřep a poťukání. Pravé jakoby se dokonce stahovalo dovnitř. Občas cítím tlak v tříslech. Byl jsem již u několika urologů a každý po ultrazvuku hodnotil můj stav jako bez problémů, po urologické stránce, naprosto vpořádku. Testy ze stěru z urethry - negativní na chlamýdie. Hodnoty_trachomatis - 1,2 v krvi - v normálu. Lékař hodnotil můj stav jako běžný. Má partnerka rovněž žádné potíže + stěry_negativní. Proto se ptám zda duomox 1000 v kombinaci s uro-vaxom na imunizaci močových cest může vyvolat tyto problémy. duomox 1000 nasazen na DOBU 30 dní - 60 tablet, pak 5 dní pauza a následně Entizol 250 + uro-vax 1*denně.....Po objevení těchto potíží s varlaty jsem po dobrání 30 tablet_15 dní ...přestal duomox brát. Prosím o odpověď - může nedobrání tohoto léku způsobit zánět varlat?? Chceme mít s přítelkyní děti, proto mě to tolik trápí. Moc děkuji za odpověd. s pozdravy "michal"

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ani Duomox ani Urovaxom toto způsobit nemohou, právě naopak, pomáhají léčení infekce v této oblasti. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: