Varle

Dobrý den, mám dotaz. Asi se mi utvořila po úrazu malá hydrokéla už asi měsíc a nezvětšuje se .. nemám problémy jen mám trochu zvětšené varle. Chtěl jsem se zeptat jestli sama časem zmizí a jestli je nebezbečná

Odpověď odborníka:

Hydrokela není životu nebezpečné onemocnění, její zmenšení není příliš pravděpodobné, většinou spíše postupem doby progreduje a potom začně překážet. Závažnější je ale údaj, že máte varle zvětšené. Navíc udáváte v minulosti uraz. Doporučoval bych návštěvu urologa, který vyloučí jiné závažné onemocnění.

MUDr. Jiří Zima
MUDr. Jiří Zima

Specializace: Urologie
Pracoviště: Androregena spol. s.r.o. v poliklinice Parník, Praha 9 - Černý Most a NNF, Chirurgické odd., Praha 1

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: