Varle

Dobrý večer,prosím vás měl bych na vás takovou otázku,moc mi na vaší odpovědi záleží.Jsem po nádoru varlat klasický seminom st.II.a ukončil sem léčbu v září 2009.Dnes jsem se trošku bouchnul nechtěně násadou od lopaty do toho zdravého varlet jenom to trošičku zabolelo a potom už nic.Nemám to nějak zbarvené,nebo tak něco a nebolí to a ani když si na to šáhnu,tak to nebolí.Chtěl bych se vás zeptat,jestli se mi stoho nemůže něco přihodit a nebo jestli by se mi stoho nemohl udělat zase nádor to už bych nechtěl.Děkuji vám za odpověď.Josef 25 let.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z bouchnutí se nádor jistě neudělá. Pozorujte varle, pokud by přetrvávala bolest nebo jse měl pocit, že se zvětšilo nebo je nějaké hrbolaté, prohlídka u urologa je vhodná, jinak se neznepokojujte. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: