Varle

Dobrý den,pane doktore,měl bych dotaz.Jsem po operaci tříselné kíly již cca 5 rokem.Ale mívám časté bolesti pravého varlete.Na té samé straně jsem měl operovanou zmiňovanou kílu.Trápí mne také velká citlivost pravého varlete.Stačí oprvdu malí dotyk a velmi ho cítím.Bohužel mi byloa diagnostikována oligoastenozoospermie.Myslíte,že by to mohlo na to mít nějaký vliv?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Michale! Nález oligospermie s operací kýly v dětském věku velmi pravděpodobně souvislost nemá. Pokud ale trpíte bolestmi varlete, je nutné, aby vás vyšetřil urolog.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: