Varle

DOBRY DEN, NA LAVOM VARLETI MAM TAKU GULICKU (VYRASTOK) MAM TO TAM UZ 6 rokov NEBOLI MA TO IBA JE TO STRASNE NEPRIJEMNY POCIT KED SI TO CHYTIM.JE TO NORMALNE ALEBO TO MOZE BYT NADOR.DAKUJEM...

Odpověď odborníka:

Dobrý deň, Peter. 6 rokov rovnaký nález je sám o sebe pre rakovinu netypický, preto možte byť v pokoji, asi sa naozaj jedná o výrastok na obaloch semenníku a žiadne intervencie niesú nutné. Iba občas kontrolujte, či nemení tvar a objem. V tom prípade bude návšteva u urológa nutná.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zbytnění prostaty
Články: Zbytnění prostaty
Co bychom měli vědět o...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nesvědčí vám prudké vstávání? Zaměřte se na srdce
Články: Nesvědčí vám prudké vstávání? Zaměřte se na srdce
Kolísavý krevní tlak, který...
Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Články: Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Slovo aneuryzma jste mohli...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: