Váš názor na tuto situaci

Dobrý den chci se zeptat,byl jsem na privátu s asi 23 letou holkou,měl jsem popito tudíž jsem dělal věci které bych normálně nedělal,ale k věci,chvíli jsem ji obštastnoval jazykem na pochvě v tu chvíli mi to nepřišlo jako špatný nápad,ale ráno sem se nad tím zamyslel a chci se zeptat zda hrozí nějaké velké riziko přenosu nějaké nemoci skrze tento orální styk a popřípadě jaké nemoci,páč holka byla mladá a předpokládám že aji očkovaná proti nějakým takovým nemocem.Nebylo to že bych ji jazykem škádlil nějak moc dlouho prostě jsem ji jen párkrát olízl a doufám že by to neměl být problém,páč by to za to určitě nestálo.A ještě se chci zeptat kam popřípadě a na jaké oddělení bych měl jít na nějaké vyšetření,jestli jsem náhodou nějakou nemoc nechytl a jak se dá zjistit jestli jsem třeba nechytl žloutenku nebo syfilis.Muj názor je takový že by to nemusel být problém páč děvče bylo umyté a jak říkám mělo by být očkované proti takovýmto nemocem.Předem moc děkuji za odpověd na moje dlouhosálé otázky.

Odpověď odborníka:

Orální sex představuje stejné riziko, jako klasický, takže pokud by byla partnerka infikovaná, pak se jistě nakazit můžete. jediná nemoc, proti které se očkuje, že žloutenka , proti těm ostatním pohlavně přenosným očkování není. V případě pochybností si můžete nechat provést vyšetření krve ( na venerologii , ale žádanku vám může dát i praktický lékař).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: