Vaskularizace v očích

Vlivem špatného nošení kontaktních čoček po dobu asi 3 měsíců se v mých očích objevilo prorůstání žilek. Nepříliš výrazně, přesto dostatečně viditelně aby mě to znepokojilo. Přešel jsem na brýle, přesto se žilky po 2 měsících stále neztratili. Přál bych si vědět, jestli vaskularizace časem ustoupí, případně zda-li existují léky nebo kapky, které by tomu dopomohli.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji vyhledat očního lékaře, aby nález vyšetřil. Podle nálezu Vám řekne, co se s žilkami dá dělat a zda ustoupí samy.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vraťte spánek do normálu
Články: Vraťte spánek do normálu
Každému se občas se stane...
Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Články: Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Zdravá strava je nejlepší...
Příčinou intimního trápení může být alergie
Články: Příčinou intimního trápení může být alergie
Svědění, pálení a další...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Klimakterium
Články: Klimakterium
Klimakterium je období...
Jak se diagnostikuje alergie
Články: Jak se diagnostikuje alergie
Na počátku celého procesu...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x