Včelí bodnutí

Dobrý den, v pondělí se mi povedlo dostat včelí kousanec do palce na noze. Od té doby je noha nateklá a nesnesitelně svědí. Shodou náhod od úterního rána mám problémy s dýcháním (kašel, pocit hlenu v krku). Nemůžu kvůli tomu i spát. Mám podezření, že tyto problémy souvisí právě s včelím bodnutím. Chtěla bych se zeptat, zda by bylo moudré s těmito přetrvávajícími problémy zajít na pohotovost. Na alergii užívám denně lék Xyzal. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Na závažnou reakci po včelím štípnutí je to již pozdě.Pokud dechové obtíže mohou souviset s Vaší další alergickou reaktivitou, zajděte raději na svou alergologii.

MUDr. Jindřich Lahovský
MUDr. Jindřich Lahovský

Specializace: Alergologie a klinická imunologie
Pracoviště: Ordinace pro alergologii a lékařskou imunologii, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: