Vedlejší účinek antikoncepce nebo něco jiného?

Dobrý den už pět měsíců beru antikoncepci Yadine. Dříve jsem měla jiné. A asi měsíc pozoruji tyto skvrny na obou chodidlech. Nemizí ani nesvědí. Je to vedlejší reakce na tuto antikoncepci nebo by to mohlo být spojeno s onemocněním žil dolních končetin? Popřípadě za kterým doktorem bych stům měla zajít za gynekologem či spíše praktickým doktorem?

Odpověď odborníka:

Toto rozhodně není způsobeno antikoncepcí a nebude se jednat o nic vážného obraťte se na praktického lékaře k stanovení diagnozy a nasazení případné léčby. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: