Vedlejší účinek léku

  • Dotaz od: Renata Rajtarová
  • Publikováno: 14.8.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den. včera mi syn nechtěně škrábl do oka. Byla jsem na pohotovosti kde mi stanovil lékař diagnózu Erosio corneae OS předepsal mi Tobrex a ophtamo-azulen. Včera večer jsem si dala masti do oka. Ráno jsem na to postižené oko viděla rozostřeně. Dnes odpoledne jsem si dala dávku opět a zdá se mi že na to oko vidím ještě hůře než ráno. Je možné že to může být vedlejší účinek? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vždy po aplikaci masti do oka se na rohovce vytvoří drobný film, který vidění zneostří. Pokud je po několika hodinách od aplikace zrak normální, nebude se o vedlejší účinek masti jednat.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x