Vedlejší účinek léku

Mám ulcerosní kolitidu,léčenou Pentasou,Medrolem a do nedávné doby i Entokordem,ten mi byl změněn na Budenofalk.Po měsíci užívání jsem začala špinit, až krvácet. Na gastru i gyn jsou objed.lhůty 2-3 měsíce a podle příbal.letáku bych spíš měla mít amenorhoi.V době menzes se krvácení zvětšilo až na kusy.Na gyn, mě objednali až v únoru. Přestala jsem Budenofalk užívat a krvácení se zmenšuje, jen bolesti břicha přetrvávají. Je to normální vedlejší účinek Budenofalku ?

Odpověď odborníka:

mezi běžné nežádoucí účinky to rozhodně nepatří, ale mohlo by jít o komplikaci přímo ulcerosní kolitidy, nebo také tento problém nemusí vůbec souviset a může se jednat o zcela samostatnou jednotku. Dle mého názoru byste měa bý vyšetřena gynakologem dříve.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: