Vedlejsi ucinky citalopram

Dobry den, uzivam 10 mesicu Citalopram20 mg a s manzelkou se chceme pokusit o dite. Chci se zeptat, zda-li tento pripravek nema vliv na poceti. Dekuji predem za odpoved! Standa

Odpověď odborníka:

Dobrý den, u jednoho až deseti pacienta ze sta (statisticky vzato) bylo hlášeno v rámci sledování nežádoucích účinků, že bylo užívání Citalopramu provázeno poruchou ejakulace a/nebo až impotencí. Nicméně - jedná se o účinky, které se nemusí projevit zdaleka u každého a impotence znamená neschopnost pohlavního styku, nikoli infertilitu (neplodnost). Takže pokud nemáte problémy při pohlavním styku, nemá Vaše užívání Citalopramu na případné početí potomka žádný vliv.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Diabetická neuropatie
Články: Diabetická neuropatie
Cukrovkou trpí v České...
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: