Vedlejší účinky detralexu

Na pohotovosti při podezření na trombózu mi byla zjištěna žilní nedostatečnost a doporučeno užívání Detralexu /2-0-0/. Dnes jsem si poprvé ráno vzala vzala dvě tobolky a dopoledne se mi zevnitř celé tváře objevily afty. Může to být vedlejší účinek užívání? Mám léky vysadit, změnit, anebo afty léčit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Výskyt aftů s užíváním Detralexu s největší pravděpodobností nesouvisí. Léčte afty a Detralex užívejte dále. Pokud byste si nebyla jistá, je vhodné vyhledat Vašeho lékaře, aby Vás prohlédl a podle nálezu určil, jak dále postupovat.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: