Vedlejší účinky olwexya

Bral jsem asi 4 měsíce 150 mg Olwexya. Z důvodu nezlepšení stavu a převážně nadměrného pocení došlo k ukončení léčby. Za toto období jsem zároveň přibral asi 5 kg. Stravování a pohyb bylo jako obvykle, kdy jsem jinak nepřibíral. Měřím 180 cm a šel jsem z 87 kg na ca. 92 Přibral jsem převážně tuk na prsou, stehnech a břiše. Dojde po vysazení léků k redukci hmotnosti samo nebo musí být dieta? Popř. jak se dostat na původní hmotnost? Nyní neberu žádné AD. Děkuji

Odpověď odborníka:

K částečné redukci hmotnosti by mělo dojít samo,ale samozřejmě, pokud zapojíte úpravu stravy a zvýšený pohybový režim, docílíte své původní hmotnosti rychlejší cestou.
V každém případě žádný strach, k úpravě dojde. V relativně krátké době. Mnohdy stačí jen snížit kalorie na noc.

MUDr. Andrea Bryčková
MUDr. Andrea Bryčková

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Psychiatrická ambulance v Hořicích NZZ

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: