Vektor a následný zánět

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, jestli se mohou po prvním ošetření vektorem (nikdy jsem jej ještě neabsolvovala) objevit nějaké komplikace.Mě trápí docela silný zánět dásní u 2-3 zubů. Snažím se to léčit Paradontaxem extra 0,2%. Toto vyšetření jsem zvolila z důvodu několikaletých problémů se záněty dásní. Děkuji za odpověď.D.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejobvyklejší komplikace po hloubkovém odstranění zubního poddásňového kamene (a je jedno, zda se provede Vectorem nebo ručními nástroji) je přechodná zvýšená citlivost zubů daná obnažením krčků zubů po ošetření. Je to ale zcela normální doprovodný jev. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: