Velaxin-sociální porucha

Dobrý den, lékař mi předepsal Velaxin 75, beru už šestou tabletku a od počátku mám stavy závratí a zdají se mi abnormálni sny. Před touto léčbou jsem brala Zoloft,Remood a ani jeden mi nezabral. Chtěla jsem se zeptat, jestli mé příznaky vymizí a zda je to normální na začátku léčby Velaxinu. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zatelefonujte svému lékaři, který lék nasadil - měl by vědět, s čím se potýkáte a o rozhodně o dalším postupu. Po internetu nemohu tyto konzultace poskytovat, neznám váš zdravotní stav před nasazením léku ani jiné informace, proto je nutná porada s lékařem, který vaši léčbu vede. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: