Velikost penisu

Je mi 15 let a můj penis měří 17cm a v obvodu má 15 cm. Všude se dočítam jak je průměr 15 ale mě přijde těch 17 stále hrozně málo. Proto se chci zeptat jestli se mi vyplatí si koupit Xtrasize a zda se dostaví nějaké pořádné účinky. za svůj penis se prostě stydím a přijde mi malý. necítím se kvůli tomu dobře. Děkuji

Odpověď odborníka:

Uvedené míry, ač se Vám to z Vašeho pohledu zdá málo, jsou skutečně normální a dostačující. V 15 letech ještě nemusí být přirozený růst penisu ukončen, kupovat si jakékoli růstové prostředky už z tohoto důvodu nedoporučuji, a to ani Xtrasize, i když reklama na něj a "zaručeně skvělé výsledky spokojených uživatelů různě v diskusích" jsou velmi lákavé. Přípravek obsahuje aminokyselinu arginin a směs 11 bylin, z nichž u některých nelze vyloučit hormonální účinky - opět, v době, kdy jste ještě ve vývinu a dospíváte, nedoporučuji takové přípravky užívat.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: