Velikost penisu

Dobrý deň,je mi 18 r.V 17 som bol U Urológa S problémom že mám malý penis On že je všetko V poriadku no nechce sa mi veriť.Penis V pokojnom stave meria tak 6 cm keď je stoporeny tak 12 obvod je tak 11 cm žalúd je malý asi 2 krát menší ako U normálneho človeka S normálnym žalúdom A tak isto Nie je moc tvrdý predkozka pri stoporeni je tak V polke žalúda . Varlata tiež nie sú veľké sú malé A už má to dosť trapy vyhýbam sa dievčatám nemám niejak K nim chuť kvôli tomuto problému pri erekcii nie je ani veľmi tvrdý ako Skala ale skôr gumový. Čo by vedel endokrinolog S tým spravit.Vopred dakujem

Odpověď odborníka:

Délka Vašeho penisu při erekci je úplně normální. Ve Vašem věku je návštěva endokrinologa zbytečná, růst organismu je ukončený. Problémy s erekcí trápí velké množství mužů, ve Vašem případě jde spíše o psychickou záležitost. Rozhodně to není důvod přestat se stýkat s děvčaty. Zkuste se přestat na erekci sosutředit a vše se upraví. Přeji hodně štěstí, dr. Šimjáková

MUDr. Renata Šimjáková
MUDr. Renata Šimjáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kýla – kde se bere a co ji způsobuje?
Články: Kýla – kde se bere a co ji způsobuje?
Kýly patří k nejčastějším...
Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Články: Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Vzbudili jste se s ucpaným...
Vitamin D – pomůže cévám diabetiků?
Články: Vitamin D – pomůže cévám diabetiků?
U lidí s cukrovkou dochází...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Sexuální mýty — společný orgasmus a velikost penisu
Články: Sexuální mýty — společný orgasmus a velikost penisu
Naše sexualita a sexuální...
BRCA: geny zodpovědné (nejen) za rakovinu prsu
Články: BRCA: geny zodpovědné (nejen) za rakovinu prsu
Svět nedávno obletěla...
Lupus – složitá diagnóza i léčba
Články: Lupus – složitá diagnóza i léčba
Únava, vyrážka, padání...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Cholin
Články: Cholin
Zdokonalit svou paměť patří...
Hormonální antikoncepce – je opravdu takovou hrozbou?
Články: Hormonální antikoncepce – je opravdu takovou hrozbou?
Hormonální antikoncepce je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x