Velikost penisu

Dobrý den, mám takový dotaz. Někde na internetu jsem četl, že častá masturbace (např. každodenní), vede k zastavení růstu penisu tím, že topořivá tělíska jsou často používána. Je to pravda? Předem díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není to pravda. Masturbace nemá žádný vliv na růst penisu.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: