Velikost plodu v těhotenství

Dobrý den, jsem v 10. týdnu těhotenství (po IVF). Chodím na pravidelné kontroly - ultrazvuk. Tento týden mi lékař řekl, že plod měří 2,1 cm (CRL). Není plod maličký vzhledem k 10. týdnu těhotenství? Lékař mi řekl, že je vše v pořádku.Na internetu jsem ale našla, že plod by měl být již větší, tak mám obavy. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych si starosti neděl, velikost plodu není až tak rozhodující. Rozhodně bych ale doporučoval konzultaci s ošetřujícím lékařem, který Vám poskytne podrobnější vysvětlení s ohledem na Váš aktuální zdravotní stav. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: