Velké bříško

Dobrý den,ráda bych se zeptala na docela velké bříško u mé dcerky,které budou koncerm března dva roky.Myslela jsem,že z toho vyroste,ale mám pocit,že se bříško spíš zvětšuje.Dobře prospívá,velmi dbáme na zdravou stravu s dostatkem ovoce a zeleniny,jogurty atd.Sladké téměř nejí.Trpí na záněty průdušek,zjistila jsem,že jí nedělá dobře Nutrilon-byla vždy zahleněná.Přestala jsem jí ho dávat,stav se výrazně zlepšil.Myslíte si,že se dá Nutrilon kompenzovat jogurty?Mám nějak řešit to velké bříško?Děkuji za Váš čas i odpovedˇ.Radka

Odpověď odborníka:

Větší bříško u malých dětí je zcela normální. Doporučuji ale tuto vaši obavu při prohlídce u pediatra - mělo by se vyloučit velké nadýmání či hromadění tekutiny v dutině břišní.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: