Velké srdce

Dobrý den, dneska jsem byla u plicního lékaře, zjistil že mám větší srdce a že nemá místo kvůli skolioze páteře.Poslal mě na echo srdce kam půjdu příští týden. Chci se zeptat, jestli je to časté že když má někdo skoliozu tak mu tlačí na srdce..Nebo jestli mám problém?

Odpověď odborníka:

Pokud je skoliosa závažnější, pak může docházet samozřejmě k útlaku nitrohrudních struktur.Echo by mělo ukázat, zda to ve vašem případě nějak ovlivňuje srdeční funkce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: