Velmi častá menstruace

Dobrý večer. Po porodu jsem si nechala 2x píchnout depo proveru. Nyní už rok a půl neberu žádnou antikoncepci. Menstruační cyklus jsem měla i po vysazení pravidelný. Zhruba před 4 měsíci jsem měla cyklus 15dní v kuse a doktor mi nasadil norethisteron 2x denně tabletku. (prý hormonální kyretáž). Od té doby je to horší a horší. Cyklus mám 7 dní, poté 3 dny pauza a opět se mi menstruace vrátí. Nevím si rady.....Norethisteron mi ještě zbyl a v létáku je popsán i tento problém. Mohu ho tedy začít znovu brát? Kolem vánoc by jsme se chtěli s manželem pokusit o druhé miminko a obávám se, že by se nám s tímto probémem nedařilo :-(

Odpověď odborníka:

dobrý den, navštívila bych gynekologa a přímo se poradila s tím, kdo Vás zná nejlépe.noresthisteron samozřejmě je možnost.osobně bych to řešila hormon.antikoncepcí na 1-2 měsíce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: